De 8e 'Hoppin' Around Vorselaar' gaat op zaterdag 14 april schitteren.Headliner is het Britse supertalent de lieve Chantel McGregor. Elke muziekliefhebber sluit haar in de armen.



Stel je de toon van Robin Trower, de inspiratie van Hendrix, de invloed van Stevie Ray Vaughan, de energie van Bonamassa en de intensiteit van Walter Trout voor. Alles in één … Chantel McGregor, een van de meest opwindende rock en blues muzikanten dat het Verenigd Koninkrijk ooit heeft voortgebracht!

Op de leeftijd van acht werd Chantel de jongste persoon in het land om een Rock schoolexamen te passeren.Wonderkind', Chantel werd op 14 door grote labels beschreven als "grote stem, maar meisjes spelen geen gitaar zoals zij!"

Wijselijk negeert ze dat advies en schrijft ze zich in bij het wereld-beroemde Leeds College of Music en werd de eerste student in de geschiedenis van het college met 18 onderscheidingen. Chantel vertrok er met een First Class Honours graad in populaire muziek en een begeerde prijs voor een uitstekende muzikale verdienste.

Chantel is sindsdien “on tour” met haar eigen rock blues trio en haar prachtige live-optredens bewijzen dat dit de rock blues voor de nieuwe tijd is, gespeeld door een muzikant met een aangeboren moeiteloze virtuositeit, doorspekt met scheurende gitaren.
Zij stond eveneens op het podium samen met Joe Bonamassa, de Amerikaanse blues ster, op twee van zijn tours tot nu toe!

Chantel haar debuutalbum, Like No Other ,dat uitkwam in 2011, bevestigt haar formidabele vaardigheid op gitaar, maar toont ook haar echte talent als singer-songwriter.

Bovendien staat er een track van haar  op het album "100 Years of the Blues ', die onlangs is gereleased, in het gezelschap van de all time greats, Eric Clapton, The Rolling Stones, Fleetwood Mac, John Mayall & the Blues Breakers en nog veel meer titanen van rock blues!

Het is dan ook geen verrassing was dat Chantel werd verkozen tot Young Artist of the Year, in de Britse Blues Awards 2011.
Indien je een wereldster in wording wil bewonderen moet je zeker aanwezig zijn in zaal Edma tijdens Hoppin’ Around Vorselaar op 14 april 2012.